Livegang webshop

openingsactieYes! Na enkele maanden van zwoegen gaat onze eigen webshop nu echt live! De afgelopen paar dagen (en nachten) zijn erg druk geweest, maar dat hebben wij er graag voor over. Het avontuur dat begon met een simpel idee gaan wij nu delen met de buitenwereld. We zijn erg dankbaar voor de hulp van de distributeurs en onze familie en vrienden die dit initiatief mede mogelijk maken.

Uiteraard zijn er nog genoeg puntjes die we de komende tijd nog willen verbeteren en de lijst met ideeën blijft groeien. Toch zouden wij het erg leuk vinden als jij nog feedback voor ons hebt. Bijvoorbeeld over producten of merken die wij nog missen of een foutje op de website. Je kunt ons onder andere bereiken via social media, per mail of simpelweg via het online contactformulier.

Alvast bedankt en veel shopplezier!

Groetjes,

Het Baby Favorieten team –
Gabrielle, Justin en Emmy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *