over ons

Geen enkel bedrijf redt het zonder een goede samenwerking en een degelijk plan. Beneden vind je wat meer informatie over het team achter Baby Favorieten en de totstandkoming van deze website.

Het Team

Gabrielle
eigenaar

Justin
website

Emmy
proefkonijn

Achtergrond

Het idee voor deze webwinkel is – zoals velen – ontstaan door een behoefte die wij zelf hadden. Niet lang nadat wij te horen kregen dat er een klein wondertje aan zat te komen zijn we op zoek gegaan naar de leukste babyartikelen. De vrolijkste knuffels, de zachtste dekentjes, de meeste sfeervolle lampjes en allemaal van veilige en verantwoorde materialen en merken. Uiteraard moesten deze ook nog eens matchen met het algehele thema van de babykamer.

De uitdaging zat in het feit dat de hoeveelheid aan keuze voor al deze artikelen enorm was. Het vinden van de leukste artikelen die ook nog eens voldeden aan alle eisen was dus een tijdrovende klus. En dit zonder garantie dat onze dochter er blij mee zou zijn. Vrienden en familie die een kraamkado zochten zaten met ditzelfde probleem, zeker diegene zonder kinderen.

Met het initiatief Baby Favorieten willen wij (aankomende) ouders en hun omgeving helpen door het selecteren van de leukste artikelen voor baby’s. Ons assortiment wordt telkens up to date gehouden met behulp van merken die voorzien in deze behoefte. Omdat dit een eindeloze speurtocht is zijn wij altijd benieuwd naar de meningen en ervaringen van andere mensen. Mocht je nog vragen hebben of bijvoorbeeld tips voor een product dat wij nog niet voeren dan kun je ons bereiken via de media op deze pagina.

Groetjes!

het Baby Favorieten team,
Gabrielle, Justin en Emmy